IRIS BOLK ADVIES & COACHING Sollicitatiecoaching

Ik help jou om je voor te bereiden op een specifieke sollicitatie, het solliciteren in het algemeen en bij het voeren van sollicitatiegesprekken.

Solliciteren
Hoe schrijf je een brief, houd je jouw zenuwen onder controle en wat voor vragen kun je verwachten tijdens een sollicitatiegesprek? Een sollicitatiegesprek oefenen of meer inzicht in je krachten en valkuilen krijgen zodat je weet welke baan bij jou past. Samen kijken we waar jouw behoefte ligt zodat jij zelfverzekerd de arbeidsmarkt op gaat.

Een sollicitatiegesprek voeren
Wil je specifieke tools voor het voeren van sollicitatiegesprekken? Situaties concreet maken, STAR gericht interviewen of leren hoe de ander zich open stelt. Samen met jou kijk ik waar je in kunt groeien. Ook bied ik trainingen op maat, bijvoorbeeld om jouw medewerkers te trainen in het voeren van sollicitatiegesprekken.

Ik werk oplossingsgericht, intuïtief en zet afhankelijk van wat bij jou past yoga-, meditatie- en lichaamsgerichte technieken in. We streven ernaar dat je in maximaal 3 gesprekken klaar bent voor de arbeidsmarkt of een specifiek sollicitatiegesprek. Hier lees je meer over mijn werkwijze.

Locatie
We kunnen een afspraak maken op locatie in ‘s-Hertogenbosch of Rosmalen, een koffietent of wandelend de natuur in. Ik kan ook naar je thuis komen als je dit prettiger vindt, >15 min reistijd = werktijd.

Kosten
In een kennismakingsgesprek kijken we of het klikt. Deze afspraak is gratis (maximaal 30 min). Na de kennismaking mag je ervoor kiezen om door te gaan of niet. Mijn uurtarief voor particuliere coaching is 80 euro. Neem contact met mij op voor de kosten van een op maat gemaakte training (voor bedrijven).


‘Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. Ik voel me nu veel zelfverzekerder!’

Ik wist niet dat mijn brief nog zoveel beter kon’