Yoga met Iris

Virtuele yoga vanuit Station Brandstof voor maar €5 per les. Op donderdag van 20.00 - 20.40 uur. Neem contact op voor meer info en een gratis proefles.

Yoga, iedereen kan het!
Ik ben gecertificeerd yogadocent in de hatha-vinyasa en yin yoga. Ik werk veel met houdingen die jou helpen om meer ‘gegrond’ te zijn. Dit helpt je om meer aanwezig te zijn, meer te beleven, ervaren en voelen. Yoga helpt je om flexibeler, leniger en krachtiger te worden, meer rust en balans te ervaren, beter te kunnen focussen, loslaten, accepteren, liefhebben, zijn. 

Privéles
Wil je flexibeler worden of meer ontspannen? We kijken samen naar een yogavorm die bij jou past; meer actief of meer ontspannen, praktisch of meer meditatief.
Ik ben ook beschikbaar in de avonduren en weekenden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Groepsles
Mijn groepslessen zijn een combinatie van yin- en hatha vinyasa yoga. De ene les is actiever met o.a. zonnegroeten, de andere les is statischer waar we langer in de houding blijven en meer op gewrichtsniveau werken. Mijn lessen zijn met een kleine groep en toegankelijk voor elk niveau.

Bedrijfsyoga
Fittere en ontspannen werknemers zijn gelukkiger en presteren beter! Daarom kom ik graag op locatie om jouw werknemers een yogales te verzorgen. Een work-out vorm of ontspannen les? Eenmalige workshop of terugkerende yogales? Graag kijk ik met je mee naar de wensen, mogelijkheden en kosten.

Lees hier meer over mijn werkwijze.

Locatie
De privélessen kunnen op locatie plaatsvinden in ‘s-Hertogenbosch of Rosmalen. Misschien vind je het praktischer om bij jou thuis of op kantoor af te spreken. Dit is in overleg mogelijk, reistijd >15 minuten = werktijd.

Wil je je meedoen? Neem contact met mij op!

Kosten
Privéles
Gratis kennismaking en intake van maximaal 30 minuten. Daarna 50 euro per uur. Bij een afname van minimaal 5 lessen 45 euro per uur.

Groepsles
De virtuele yogales kost 5 euro per keer. Op dinsdag geef ik buitenyoga bij Station Brandstof (vughterweg 80 Den Bosch). Kosten hiervoor zijn 11 euro per les. Neem contact op om jouw plaats te reserveren!


Ik had last van mijn rug, maar dit is nu helemaal weg!’

‘Wat een heerlijke les, ik voel me zo ontspannen!’

‘Je stem is heel fijn om naar te luisteren, ik raak in een soort trance’