Yoga met Iris

Yoga, iedereen kan het!
Ik werk met houdingen die jou helpen om meer ‘gegrond’ te zijn. Dit helpt je om meer aanwezig te zijn, meer te beleven, ervaren en voelen. Yoga helpt je om flexibeler, leniger en krachtiger te worden, meer rust en balans te ervaren, beter te kunnen focussen, loslaten, accepteren, liefhebben, zijn. 

Privéles
Wil je flexibeler worden of meer ontspannen? We kijken samen naar een yogavorm die bij jou past; meer actief of meer ontspannen, praktisch of meer meditatief. Ik ben ook beschikbaar in de avonduren en weekenden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Groepsles
Mijn groepslessen zijn een combinatie van yin- en hatha vinyasa yoga. De ene les is actiever met o.a. zonnegroeten, de andere les is statischer waar we langer in de houding blijven en meer op gewrichtsniveau werken. Mijn lessen zijn met een kleine groep en toegankelijk voor elk niveau.

Bedrijfsyoga
Fittere en ontspannen werknemers zijn gelukkiger en presteren beter! Daarom kom ik graag op locatie om jouw werknemers een yogales te verzorgen. Een work-out vorm of ontspannen les? Eenmalige workshop of terugkerende yogales? Graag kijk ik met je mee naar de wensen, mogelijkheden en kosten.

Lees hier meer over mijn werkwijze.

Locatie
De groepslessen vinden op dinsdag van 20.00-21.00u plaats in het Claraklooster in de binnenstad van Den Bosch. Wil je dit een keer vrijblijvend uitproberen? Neem dan contact met mij op.

De privélessen vinden plaats in de basement bij Station Brandstof in Den Bosch. Kijk hier voor meer informatie. Misschien vind je het praktischer om bij jou thuis of op kantoor af te spreken. Dit is in overleg mogelijk, reistijd >15 minuten fietsen = werktijd.

Wil je meedoen? Neem contact met mij op!

Kosten
Privéles
Gratis kennismaking en intake van maximaal 30 minuten. Daarna €60,- p.u. Ook is het mogelijk om een privéles met vrienden, collega’s of familie te volgen:

t/m 4 personen €75,- p.u.
5 – 8 personen €95,- p.u.
9 – 15 personen €125,- p.u.

Deze kosten zijn exclusief locatiehuur en reiskosten. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en exacte kosten. Een les in de avond of op een weekenddag kan ook.

Groepsles
De kosten zijn 12,50 euro voor een losse les, 60 euro voor 5 lessen en 110 euro voor een 10-rittenkaart. De eerste les is gratis en vrijblijvend. Neem nu contact met mij op om jouw plaats te reserveren!


Ik had last van mijn rug, maar dit is nu helemaal weg!’

‘Wat een heerlijke les, ik voel me zo ontspannen!’

‘Je stem is heel fijn om naar te luisteren, ik raak in een soort trance’