Yoga met Iris

Yoga, iedereen kan het!
Ik werk met houdingen die jou helpen om meer ‘gegrond’ te zijn. Dit helpt je om meer aanwezig te zijn, meer te beleven, ervaren en voelen. Yoga helpt je om flexibeler, leniger en krachtiger te worden, meer rust en balans te ervaren, beter te kunnen focussen, loslaten, accepteren, liefhebben, zijn. 

Groepsles
Mijn groepslessen zijn een combinatie van yin- en hatha vinyasa yoga. De ene les is actiever met o.a. zonnegroeten, de andere les is statischer (yin) waar we langer in de houding blijven en meer op gewrichtsniveau werken. Mijn lessen zijn met een kleine groep en toegankelijk voor elk niveau.

Lees hier meer over mijn werkwijze.

Locatie
De groepslessen vinden plaats in de kapel van het prachtige Claraklooster in de binnenstad van Den Bosch. Ik geef les op dinsdag om 18.45-19.45 en 20.00-21.00 uur plaats. Wil je dit een keer vrijblijvend uitproberen? Neem dan contact met mij op.

De kosten zijn 15 euro voor losse lessen, 65 euro voor 5 lessen en 115 euro voor een 10-rittenkaart. De eerste les is gratis en vrijblijvend. Neem contact met mij op om jouw plaats te reserveren!

Wil je meedoen? Neem contact met mij op!

Familieactiviteit of werkuitje?
Het is ook mogelijk om een yogales met vrienden, collega’s of familie bij mij te volgen:

t/m 4 personen €75,- p.u.
5 – 8 personen €100,- p.u.
9 – 15 personen €125,- p.u.

Deze kosten zijn exclusief locatiehuur en reiskosten. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en de exacte kosten. Een les in de avond of op een weekenddag kan ook.


Ik had last van mijn rug, maar dit is nu helemaal weg!’

‘Wat een heerlijke les, ik voel me zo ontspannen!’

‘Je stem is heel fijn om naar te luisteren, ik raak in een soort trance’