Over Iris

Wie?
Bevlogen, onbevangen en sensitief zijn woorden die mij kenmerken. In mijn vrije tijd ben ik een bourgondische Brabander, sportfanaat, natuurliefhebber en Lissabon is mijn tweede thuis.

Wat?
Ik bied diensten aan op het gebied van assessments, sollicitatiecoaching en ik geef yogalessen. Naast deze werkzaamheden heb ik mijn eigen onderneming ‘Station Brandstof‘. Een sfeervolle kantoor en vergaderruimte waar ik zelf werk en welke ik verhuur.

Waarom?
Ik geloof dat balans en doen wat bij je past ontzettend belangrijk is. Graag help ik jou met de voorbereiding op de baan die jij wilt en in balans te komen middels yoga.

Ervaring
In 2013 ben ik afgestudeerd op de master gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb werkervaring opgedaan in het assessmentvak en de loopbaan- en vitaliteitscoaching voordat ik voor mijzelf begon. Ik heb opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van vitaliteit, selectie & werving, loopbaan en yoga.

Ik mag mij psycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) noemen, mijn lidnummer is 229337. Daarnaast ben ik gecertificeerd yogadocent (Yoga Alliance 250 uur).